Daken herstel

Het herstellen van schade van uw dak kan op twee manieren: Herstellen of vernieuwen

Voordat we kunnen bepalen of het beschadigd deel van het dak nog te herstellen is moeten we vaststellen van welk materiaal soort het dak gemaakt is. Aluminium, GFK of polyester Dit is noodzakelijk om van te voren te weten. Hiervoor dient u met Cleijsen contact op te nemen of bij ons langs te komen. Als het om deuken of krassen betreft zijn er mogelijkheden om u dakplaat volledig met garantie van waterdichtheid volledig te herstellen. Wij herstellen ook als er een gat in het dak zit.

Het kan ook zijn dat u een dakplaat heeft waarbij het helemaal niet mogelijk is om deze te vervangen. Zoals bij de merken Eriba, Hymer. Dat betekend dat we u dak ook herstellen na een fixen hagelbui of storm. Heeft u een tak of rots geraakt is dat geen probleem bij Cleijsen Caravan en Camper om er weer een nieuw dak van te maken. Neem vrijblijvend contact met ons voor de juiste reparatie methode. Ga niet zelf aan de slag met kit en bouwmarkt materialen. Dit kan het herstel proces alleen maar vertragen. Of erger dat het gaat lekken na een langere tijd waardoor u nog verder van huis bent.

Vernieuwen van een dakplaat is mogelijk als u dak afgewerkt is met een hoek en/of tentlijst. Daaronder is een rubber en/of kit laag aangebracht voor het beschermen van vocht buiten af. Dat betekend dat de fabrikant in het productie proces deze gemonteerd heeft. Wij kunnen volgens de fabrieksvoorschriften deze de- en monteren met nieuwe rubbers en kit. Het is bij Cleijsen Caravan en Camper mogelijk om een kunststof of aluminium dak te vervangen. Ook zijn er mogelijkheden voor het terug plaatsen van een GFK dak (hagelbestendig). Om een dakplaat te vernieuwen de- monteren we ook alle delen zoals dakluiken, schotel, zonnepaneel, luifel etc. Ook moet u niet vergeten dat er vaak stickers, logo’s en striping aan is gebracht. Deze worden ook weer opnieuw geplaatst voor u.

Wat is een hagelbestendig dak eigenlijk?

Een kunststof dak zorgt er voor dat de hagelsteen terug veert als deze u het dak van het recreatievoertuig raakt. Bij een aluminium dak deukt de plaat eerst in en pas later veert de hagelsteen terug. Dan is het al te laat. Daarom zijn fabrikanten ook gestart met het verkopen van een GFK dak bij het aankopen van u voertuig. Wij als OMNIACCS lid mogen en kunnen deze reparatie uitvoeren. Het personeel is opgeleid voor het op de juiste manier plaatsen van dit soort daken. Ook als u al een aluminium dat had kan deze vervangen worden door een kunststof dak. Dit zorgt bij regenval er ook voor dat er iets minder lawaai binnen is te horen. Het dempt het geluid een klein beetje.

Alkoof camper dak steekt uit boven u voertuig. Dit is ook door Cleijsen Caravan en Camper perfect te herstellen. Hieronder een voorbeeld van een schade en resultaat reparatie proces bij ons in de werkplaats:

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van daken herstel

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van daken herstel.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.