Vernieuwen delen van de camper of caravan

Het is soms nodig om de keuze te maken dat repareren veel meer arbeid is dan vernieuwen van een zijplaat, voorwand, achterwand of dakdeel. Of omdat het technisch nodig is. Op dat moment worden er originelen materialen bij de fabrikant besteld om er voor te zorgen dat u recreatievoertuig altijd in nieuwstaat en origineel blijft. Het proces is net als bij herstel, starten we met het demonteren van de delen zoals raam, schoorsteen, koelkast rooster, stickers, lijsten etc.

Vervolgens kunnen we het deel strippen van het voertuig. Hierop kijken we op het frame dat is opgebouwd uit hout en isolatie. We verwijderen alle lijm resten van de fabrikant. Deze worden volgens opnieuw aangebracht en plaatsen we een nieuwe plaat. Het uitharden duurt ongeveer 24 uur. Als dat gedaan is kunnen we weer alles opbouwen met nieuwe kit. De stickers of logo’s plaatsen we nieuw terug op de zelfde plaats. De camper is weer als nieuw en kan weer op weg naar de camping.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van vernieuwen van delen

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van vernieuwen van delen.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.