Schadeherstel

Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen hersteld schades aan caravans en campers.

U herkent het wel… een deuk of kras in de plaat, een afgebroken tentstok maakt een gat tijdens de storm. Het dakluik hagelt kapot en de dakplaat zit vol deuken. U neemt de bocht tekort en de tolpoort staat in uw zijkant. Een tak tegen het raam of een klapband, dit zijn slechts enkele voorbeelden van schades die wij voor u kunnen repareren. Na een iedere schade reparatie volgt een veiligheidsinspectie zodat u voertuig weer veilig op weg kan. Op het gebeid van schadereparaties is onze werkplaats een FOCWA- en BOVAG gecertificeerd bedrijf. Wij werken samen met uw tussenpersoon en verzekeringsmaatschappij.

Naast dat wij FOCWA- en BOVAG gecertificeerd bedrijf zijn, zijn wij ook OMNIA CCS gecertificeerd. OMNIA CCS is een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers voor elke schade aan uw caravan of camper. Bij OMNIA CCS zijn uitsluitend vakkundige herstellers aangesloten, die garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie.

Hieronder vindt u een stappenplan wat te doen bij schade aan uw caravan of camper.

Stappenplan bij schade aan uw caravan of camper:

Stap 1:
U meldt de schade bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.

Stap 2:
De verzekeringsmaatschappij zal u vragen om het geschatte schadebedrag te melden van de opgegeven schade. Dit kunt u opvragen bij Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen via de volgende mogelijkheden: per email, telefoon, whats app of kom langs.

Stap 3:
Na aanleiding van het opgegeven geschatte schadebedrag vindt er expertise plaats. Dit kan door middel van tele-expertise, fysieke expertise of door Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen. Dit gaat allemaal in samenspraak met uw verzekeringsmaatschappij.

Stap 4:
Wanneer er een expert de schade moet beoordelen, kunt u de caravan of camper brengen bij Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen maakt van de opgenomen schade een schaderapport en neemt deze door met de expert.

Let op: Maak een afspraak met ons voor expertise. Bij het brengen van de caravan of camper neemt u dan ook het kentekenbewijs en de verzekeringsgegevens mee van de caravan of camper.

Stap 5:
De verzekering geeft goedkeuring, dit betekend dat de schade mag worden hersteld. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen besteld zo nodig de benodigde materialen voor het herstel.
Uw caravan of camper wordt ingepland voor schadeherstel.

Stap 6:
Als de materialen binnen zijn kan de caravan of camper worden hersteld.

Stap 7:
Bij afhalen van de herstelde caravan of camper wordt u gevraagd een ‘Akte van cessie’ te tekenen, hiermee geeft u toestemming dat de factuur direct door Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen naar de verzekering kan worden gestuurd. Indien u een eigen risico heeft, betaalt u ons alleen het eigen risico. Tevens ontvangt u een garantiebewijs.

Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen hersteld al meer dan 30 jaar schades voor alle opdrachtgevers in Nederland en België. Dus heeft u een schade of een ander probleem met uw caravan of camper neem dan contact op met ons via telefoon, email, whats app of maak gebruik van onze geautomatiseerde offerte aanvraag.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van complexe schade

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van complexe schade.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.