Duurzaam repareren

Caravan- en camperherstel is niet iets wat je ‘er naast doet’. Omnia CCS is een netwerk met professionele caravan- en camperherstellers. Maar professionaliteit kan niet zonder duurzaamheid, zeker wanneer je voertuigen repareert die doorgaans in de natuur staan.

Duurzaamheid en Omnia CCS zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. U herkent de Omnia CCS Schadeherstellers aan het schildje Duurzaam Caravan en Camper hersteller. Het vak schadeherstel voor caravans en campers is een vak apart is en zeer specialistisch werk wat niet vergelijkbaar is met het traditionele autoschadeherstel. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen zijn Duurzaam Caravan en Camper hersteller.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van duurzaam repareren

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van duurzaam repareren.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.