Vochtschade

Vocht is onbetwist de grootste vijand van uw caravan of camper. Als vocht kan binnendringen in de vloer, de wanden of het dak, kan dit tot verrotting van houten delen leiden. Een flinke vochtschade kan het gevolg zijn. Heeft u vochtschade geconstateerd, laat het dan gelijk maken. Niet repareren maakt het probleem op den duur alleen maar groter.

Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen is gespecialiseerd in het repareren van vochtschade. Om dit echter te voorkomen kunt u het beste regelmatig een vochtmeting laten uitvoeren. Zeer dringende aanleidingen voor een vochtcontrole zijn vochtkringen, loslatende wandbedekking, schimmelvorming of een muffe lucht.

Voor een caravan die het hele jaar buiten wordt gestald, maakt het niet uit wanneer u de vochtmeting laat uitvoeren. Heeft uw caravan in een droge en overdekte stalling overwinterd, dan is het wellicht beter om de vochtmeting in het najaar uit te laten voeren. Als u dit combineert met een onderhoudsbeurt dan gaat de caravan in perfecte conditie de stalling in en is hij in het voorjaar direct klaar voor gebruik.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van vochtschade

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van vochtschade.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.