Kunststof herstel

Heeft u schade opgelopen aan u bumper of sier delen. Dan bent u aan het juiste adres. Wij herstellen namelijk ook kunststof delen waar andere herstellers direct gaan vernieuwen. Cleijsen is helemaal ingericht om met de nieuwste herstel technieken het kunststof te herstellen. Uiteraard brengen wij er zelf ook weer een originele kleur op aan zodat het weer past bij u caravan of camper. We spuiten met onder andere watergedragen lak om rekening met het milieu te houden. Dit kan in diverse kleuren en soorten metallic of uni lak zijn.

Er zijn diverse soorten kunststof die de fabrikanten gebruiken. Dit zoeken wij uit voordat we gaan herstellen. Denkt u daarbij aan u bumper maar ook u raam, skirt (rokdeel) of sierlijsten. Serviceluik is ook mogelijk om deze te herstellen.

Kom bij ons langs voor het beoordelen van u reparatie.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van kunststof herstel

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van kunststof herstel.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.