Kitnaden

Kitnaden hebben ongeveer een levensduur van 10 jaar. Afhankelijk van de aantal regen en zon uren maakt het verschil. Caravan en camper constructies zijn afgedicht doormiddel van een rubber of kit deling. Deze deling moet er voor zorgen dat het voertuig beschermd is tegen weersomstandigheden, trillingen en schokken. Het is dus belangrijk dat dit goed in takt blijft.

Mocht het geval zijn dat de kitnaden los laten van het voertuig of er gaatjes in de kit komen is het tijd om de kit te verwijderen, ontvetten en opnieuw aanbrengen van de kit. Dit zorgt er voor dat u geen lekkages krijgt. Het mooiste zou zijn dat we dat voor zijn.

Het is dus erg belangrijk dat u jaarlijks na uw kit naden kijkt rondom het voertuig of laat deze controleren door ons team Cleijsen Caravan en Camper Herstel.

Afhankelijk van de omvang en constructie kunnen wij een passende offerte uitbrengen.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van kitnaden

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van kitnaden.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.