Kleine en complexe schade aan een caravan of camper

Steenslag, krassen in de lak, kleine deukjes, bumperschade, inbraakschade, tentstok deuk of een boompje of muurtje geraakt…

Het zijn voorbeelden van schades die ontstaan bij het transport met uw camper of tijdens u vakantie. Helaas gebeurt het ons allemaal wel eens dat we het net niet goed kunnen zien bij het insturen van een moeilijke parkeer plek of het verplaatsen met de mover.

Schuld door een ander

Het komt ook voor dat u het slachtoffer bent van een ander die niet goed op let en tegen u voertuig aan rijdt. Er is dan al snel spraken van een schade waarbij uw caravan en camper er niet meer goed uit ziet. Ook is het erg vervelend als er verlichting defect is waardoor u niet direct verder kunt rijden. Dit zal dan tijdelijk met een noodreparatie opgelost moeten worden. Dit is ook vaak nodig om te voorkomen dat er regen of vocht in de open plek kan komen. Let hier dus goed op mocht u dit meemaken. Neem altijd tape en plastic met u mee zodat u altijd uw weg kan vervolgen.

Meld altijd per telefoon of mail aan u verkeringsmaatschappij dat het is gebeurt zodat het ook is vastgelegd. U kunt het bij ons op een later tijdstip laten herstellen.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van complexe schade

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van complexe schade.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.