Reparatiemethoden

Uw caravan of camper is tegenwoordig gemaakt in de modernste fabrieken, daarbij horen ook vernieuwde productie materialen voor het optimaliseren van het rij comfort, gewicht, stevigheid en uiterlijk.

Het spreekt voor zich dat er dus ook nieuwen herstelprocessen en kennis nodig zijn voor het herstellen van deze nieuwen materialen. Doordat we ons altijd met nieuwste ontwikkelingen en opleidingen bezig houden, zijn we in staat om ook voor de nieuwste merken en modellen een reparatie uit te kunnen voeren. Hieronder vindt u uitleg over de manieren wanneer en waarop wij deze technieken gebruiken.

Vlakke plaatherstel (vaak gecombineerd met kleur laklaag op de plaat):
Een aluminium of Polyester (GFK) zij- of dakplaat is een dunne plaat die gelijmd is op de isolatieconstructie van u camper of caravan. Helaas is deze toplaag erg snel beschadigd zoals krassen en deuken. De krassen zijn in sommigen gevallen te polijsten. Dit betekend dat we de ultra dunne toplaag behandelen zodat de kras verdwijnt. Mocht de kras niet te polijsten zijn dan is er de volgende stap mogelijk; schuren, plamuren en spuiten van de reparatie plek. Hiermee kunnen we uw schade verhelpen met schriftelijke garantie.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van reparatiemethoden

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van reparatiemethoden.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.