Verhaalschade camper of caravan

Schade is altijd vervelend. Het kost u tijd om er voor te zorgen dat alles weer het oude is. U moet uw schade aanmelden, schadeformulier invullen, afspraak maken met Cleijsen caravan en camper voor een expertise en herstel afspraak. Voor dit alles nemen wij zo veel mogelijk uit handen zodat u er zo min mogelijk last van heeft. Dit in samenspraak met u en uw verzekeringsmaatschappij.

Als het is dat u geen schuld heeft aan het ongeval zal u tegenpartij de schade moeten vergoeden. Dit vergt wel enige administratie en geduld. Ook zullen de juiste stappen doorlopen moeten worden om er voor te zorgen dat het ook op de juiste manier afgewikkeld wordt. Er moet ook altijd een Europees schadeformulier worden ingevuld. Er moet iemand bijkomen uit naam van de tegenpartij om de schade vast te stellen en/of foto’s te maken. Dit wordt vaak gedaan door een schade expert. Deze wordt onafhankelijk ingeschakeld door uw verzekeringsmaatschappij. De schade wordt dan afgewikkeld met een akte van sessie. Het bovenstaande is van toepassing als u Casco (allrisk) verzekerd bent.

Als u alleen WA-Verzekering (Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren) heeft:

Dan moeten we samen met u meer werk verrichten om er voor te zorgen dat u alsnog uw vergoeding krijgt voor de reparatie. We moeten door middel van een schadeformulier die al eerder is getekend op het incident de tegenpartij verzoeken om een expert in te schakelen. Hierbij moeten we een afspraak inplannen met Cleijsen, expert en u. Als dit samen geregeld is wordt er na goedkeuring van de tegenpartij verzekering een reparatie afspraak ingepland voor herstel.

Als het ook nog blijkt dat u zelf niet verzekerd bent voor de gelede schade is dat helemaal vervelend. Bijvoorbeeld bij een schade waarbij u niemand aansprakelijk kunt stellen dan draait u zelf ook voor de reparatie kosten. Het is heel soms mogelijk om beroep te doen op het fonds waarborgfonds. Dit is in samenwerking met alle verzekering maatschappijen. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van verhaalschade

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van verhaalschade.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.