Weersomstandigheden schade camper of caravan

Hagelschade
Zo schijnt de zon en even later zit u in een hagelbui en vallen er hagelstenen zo groot als duiveneieren uit de lucht. Het is zo’n moment dat u aan den lijve realiseert dat de natuur uw geliefde camper in een korte tijd flink kan beschadigen. Hagelstenen kunnen flinke schade toebrengen aan het dak en de wanden van een camper. Een camper welke een hagelbuik met flinke hagelstenen over zich heen heeft gehad is herkenbaar aan de vele deukjes in het camperdak en aan beschadigingen aan één of meer wanden.

De laatste jaren worden de daken van campers gelukkig steeds vaker van hagelbestendig materiaal gemaakt. Dat neemt niet weg dat het overgrote deel van het caravanpark nog steeds een gewoon, bijzonder kwetsbaar, aluminium dak heeft.

Als uw geliefde camper hagelschade heeft, kunt u bij Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen terecht voor herstel van uw geliefde camper.

Stormschade
Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Het weer kan onvoorspelbaar zijn, een stormschade. De volgende tips om stormschade te voorkomen:

  • Zet uw camper op een beschutte of overdekte plek bij uw huis of op de camping.
  • Zet uw camper niet in de buurt van bomen.
  • Als het hard gaat waaien/stormen, haal spullen naar binnen of zet deze vast, denk aan kampeerstoelen, fietsen, tentstokken.
  • Sluit alle ramen en het dakluik van de camper.
  • Zet de (voor)tent goed vast met scheerlijnen en stormbanden.
  • Haal de luifel van de camper bij een windkracht van 10 of hoger.
  • Draai indien mogelijk uw camper met de windrichting mee.

Als uw camper is beschadigd door stormschade, kunt u bij Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen terecht voor herstel van uw caravan.

Snel weer
onderweg

We maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Wij bieden u betaalbare, effectieve en veilige oplossingen om snel weer met uw caravan of camper op weg te kunnen.

Voorbeelden van weers schade

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van weers schade.

Offerte aanvragen

Schade aan u caravan of camper of wilt u een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs/apk. Plan makkelijk via de formulier uw afspraak dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.